Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Accessoires

19 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Accessoires voor vrouwen

Yes, de nieuwste accessoires zijn weer binnen! Een nieuw seizoen vergt weer even een investering in een nieuwe garderobe. Met accessoires zoals sjaaltjes, riempjes, riemen, tassen en haarbanden leuk je al je looks eenvoudig op, dus kom naar de Expresso winkels of bestel nog even een leuk accessoire mee met je webbestelling.

Welke accessoires heb je dit seizoen nodig?

Welke accessoires je in het seizoen nodig hebt, hangt natuurlijk af van je garderobe. Welke accessoires heeft elke vrouw wel in haar kast? Dan zijn dames sjaals, dames shawltjes, riemen voor dames en ook verdient elke vrouw in de lente een nieuwe tas. Met riempjes en shawltjes in een opvallend printje of een opvallend materiaal val je lekker op. Want accessoires zijn niet alleen functioneel, we hebben ook genoeg modieuze accessoires van Expresso!

Must have tassen, riemen, sjaals en haarbanden

De Expresso kleren hebben allemaal bijbehorende accessoires. Nou ja dat niet natuurlijk, maar accessoires vinden die passen bij je outfit is natuurlijk het makkelijkste als je deze ook van Expresso koopt, dan heb je leuke accessoires in kleuren die matchen met je look. Wat is jouw favoriete accessoires? Leg het accent op je heupen of je taille met een leuke riem of vrolijk je jurk of top op met een shawltje.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.