Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Klantenservice


Heb je een vraag of opmerking over de webshop, jouw bestelling of het Expresso Membership neem dan contact op met onze klantenservice. 

Telefoon: 085-016 20 46
E-mail: vragen@expresso.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. 
 

De webshop is vernieuwd en om je goed te helpen wordt er gevraagd om een account aan te maken. Ook als je eerder een account heb gehad. Ga naar 'Log In' of naar 'Mijn Account ' onderin. Hierbij ontvang je gelijk de voordelen van het memberprogramma.

Ook indien je vragen heeft over een geannuleerde order of een niet goed verwerkte retour kun je contact opnemen met de klantenservice. Houd hierbij jouw ordergegevens bij de hand, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bestellen en bezorgen
Je bestelt gemakkelijk en snel in de webshop van Expresso. We leveren het pakket binnen 1-3 werkdagen. In de Expresso webshop kun je op eenvoudige wijze je bestelling plaatsen. Bekijk de pagina bestellen en bezorgen voor meer informatie. Mis je een artikel bij je bestelling? Dan kan het zijn dat je bestelling in delen wordt geleverd.


Retourneren en ruilen
Het ruilen of retourneren van je aankoop of online bestelling is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Bekijk de pagina retourneren en ruilen voor meer informatie. Online aankopen kunnen (gratis) in de Expresso winkels geretourneerd worden.

Betaalmogelijkheden
Expresso hecht grote waarde aan jouw privacy en veiligheid tijdens jouw bezoek aan onze webshop en gedurende het bestelproces. Jouw betaling vindt plaats binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank of creditcardmaatschappij. Je kan in onze webshop betalen met iDEAL, via Riverty (voorheen Afterpay) of met jouw creditcard. Bekijk de pagina betalen voor meer informatie.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.