Blouses

71 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

71 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Blouses voor de lente

De blouse is een perfect item voor de lente! Blousjes met korte mouwen, blouses met lange mouwen, voor elk lentemoment is er een blouse. De bloesjes van Expresso hebben een ding met elkaar gemeen: ze zitten allemaal perfect, want een blouse met een goede snit is belangrijk, niks zo vervelend als een blouse die niet mooi aansluit, of die net te strak zit, toch?

Expresso blouzen

Wat voor bloezen hebben we voor je voor de lente? Dat zijn er weer een heleboel want we hebben bloezen in verschillende stijlen. De lente staat voor een frivool gevoel, we hebben dan ook blouses met vrolijke details en accenten. Want in de lente wil je natuurlijk een lichte blouse en niet meer alleen een donkere blouse. Heb je trouwens al gehoord van onze business blouses? Die staan op de website bij collectie – business suits. Hier vind je donkerblauwe blouses, blauwe blouses, witte en zwarte blouses voor onder je pak.

Lente blouses

Goed, eindelijk gaan we beginnen met een opsomming van de blouses voor de lente voor vrouwen die we hebben, want met een overhemd, blouse of tuniekblouse wordt jouw lente beter! Leuk is om een jeans blousje te dragen, want met zo’n denim blousje maak je jouw denim outfit compleet. Daarnaast is een blousje met een printje geschikt voor de lente of een blouse met een V-hals, of een blouse met knoopjes, dat is ook altijd mooi. Ook een top item: de blouse met een bijzondere hals.

Blouses voor de lente van Expresso

Naast verschillende stijlen blouses en verschillende kleuren blouses, variëren de Expresso blouses in lengte. Zo zijn er blouses tot op de knie, blouses tot op de heup en tuniekblouses voor deze lente. Ook in materiaal hebben we voor ieder wat wils: kies een lenteblouse in een satijnachtige look, een katoenen blouse of een blouse die deels transparant is. Have fun blouse shopping!