ACTIEVOORWAARDEN

 

Actievoorwaarden Sale
De Sale ronde ‘Alles 50% korting + 25% extra’ start op donderdag 26 januari in alle Nederlandse Expresso Stores en op www.expresso.nl met uitzondering van de shop-in-shops. De 25% extra korting geldt op het afgeprijsde bedrag en wordt automatisch in de winkelmand verrekend. We geven geen Loyalty Cardkorting en –tegoed op afgeprijsde items.

Online kortingscode tijdens Sale
Wanneer je bij een online bestelling gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuur je een artikel van een online bestelling retour? Dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuur je de hele bestelling retour? Dan vervalt de hele korting. Je kunt per online bestelling één kortingscode verzilveren.


Actievoorwaarden Feestelijke opening Expresso shops in de Bijenkorf
De handcrème-actie is geldig bij aankoop van een Expresso item in één van de Bijenkorf shops of op www.debijenkorf.nl op 3 en 4 februari 2017, zolang de voorraad strekt.

Actievoorwaarden winactie duotickets ABN AMRO Tennistoernooi
Deelname aan deze Facebook winactie kan tot en met woensdag 25 januari 2017. Uiterlijk vrijdag 27 januari 2017 worden de 10 winnaressen van de duotickets (2 personen per ticket) bekendgemaakt via de Facebookpagina van Expresso. De winnaressen dienen voor dinsdag 31 januari 2017 contact op te nemen met Expresso via een privébericht, zodat de 10 duotickets opgestuurd kunnen worden. Na deze datum komt de prijs te vervallen.