actievoorwaarden

De winactie is geldig van 20 tot en met 23 oktober 2016 in alle Expresso Stores en online. Door deel te nemen aan de Winter Make-over winactie geef je als mogelijke winnares Expresso toestemming voor naamsvermelding en het gebruik van fotomateriaal op alle Expresso mediakanalen. Uiterlijk donderdag 3 november 2016 wordt de winnares bekendgemaakt en persoonlijk geïnformeerd.

Met het Loyalty Card-voordeel ontvang je dubbel spaartegoed (10% i.p.v. 5%) in de Nederlandse Expresso Stores of 10% korting op www.expresso.nl Het Loyalty Card-voordeel is uitsluitend geldig op de nieuwe collectie. Het dubbel spaartegoed is uitsluitend geldig in de Nederlandse Expresso Stores met uitzondering van de Belgische Expresso Stores, Expresso Store Helmond en de shop-in-shops.

De €15 voucher is geldig van 10 november tot en met 4 december 2016. De korting is eenmalig te besteden op de hele collectie bij aankoop vanaf €100 in alle Expresso Stores en in de webshop. De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.