actievoorwaarden

 

Actievoorwaarden Sale
De Sale ronde ‘Alles 50% korting + 25% extra’ start op dinsdag 23 januari in alle Nederlandse Expresso Stores en op www.expresso.nl met uitzondering van de shop-in-shops. De 25% extra korting geldt op het afgeprijsde bedrag en wordt automatisch in de winkelmand verrekend. We geven geen Loyalty Cardkorting en –tegoed op afgeprijsde items.

Online kortingscode tijdens Sale
Wanneer je bij een online bestelling gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuur je een artikel van een online bestelling retour? Dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuur je de hele bestelling retour? Dan vervalt de hele korting. Je kunt per online bestelling één kortingscode verzilveren.


ACTIEVOORWAARDEN WIN €250 SHOPTEGOED
Er wordt elk kwartaal een winnares gekozen. Dit is een lopend proces en valt niet in een bepaalde actieperiode. Je maakt ieder kwartaal kans op €250 shoptegoed. Om kans te maken op deze prijs, moet je ingeschreven zijn met een geldig e-mailadres voor de nieuwsbrief van Expresso.

De winnares wordt per e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnares niet binnen 30 dagen reageert, komt de prijs te vervallen. De €250 shoptegoed is te besteden in een Expresso Store in Nederland of online op www.expresso.nl Indien gekozen wordt voor online besteding, ontvangt de winnares een kortingscode. 

Het volledige bedrag dient in één keer besteed te worden en is te verzilveren op de gehele collectie. De extra kosten zijn voor de rekening van de winnares. Het shoptegoed is niet inwisselbaar voor contant geld.

Medewerkers (en hun familie) van Expresso Fashion zijn uitgesloten van deelname. Met je deelname ga je akkoord met het vermelden van je naam en foto op onze website en social media kanalen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.