Blouses

27 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

27 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een damesblouse voor de herfst

Dames opgelet! Want we hebben voor deze herfst weer de nieuwste trendy blouses voor jou ontworpen. Je bent misschien bekend met de kwaliteit van de Expresso blouses, ze zijn perfect gemaakt voor het vrouwenlichaam en zitten dus altijd goed. We hebben klassieke blouses, die je ook kunt vinden bij de business suits, maar daarnaast wil je natuurlijk lekker je kast vol hangen met trendy blouses. Ondekt snel welke stijl blouse dit najaar populair wordt of wat de laatste trends zijn in blouses.

Hippe damesblouses

Door de blouse die je draagt, kun je laten zien dat je van stijl houdt. Want met een blouse zie je er altijd gekleed en stijlvol uit. Weet je niet wat je aan moet trekken naar een feestje? Blouse. Ben je benieuwd naar de geschikte office look? Blouse. Of wil je je vriendinnen showen dat je stylish bent? Blouse. Verschillende trends in blousjes maken het mogelijk dat jij altijd geniet van je nieuwe blouse en hoge ogen gooit. Om te beginnen staan de Expresso blouses natuurlijk bekend om de printjes. Want dit is de makkelijkste manier om er mooi uit te zien in een blouse! Een blouse met printje draag je immers gewoon op een pantalon of jeans, een relaxte manier om jezelf snel aan te kleden! Ook effen blousjes, blousjes met details bij de mouwen en blousjes in zijdelook of losvallende blouses zijn popualair.

Een blouse is supervrouwelijk

Bij damesmode denk je van de ene kant aan supervrouwelijke items, maar aan de andere kant ook aan wat mannelijkere items zoals een blouse geïnspireerd op een overhemd. Daarom hebben we al deze blouses in onze herfstmode opgenomen, van een lange tuniekblouse tot een kortere blouse, van een frivole blouse tot een kleurrijke blouse met printje en natuurlijk diverse basic blouses!