Jasjes

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jasjes van Expresso
Wat is een vrouw zonder haar Expresso jasje? Helemaal niks natuurlijk, want zonder ben je vaak toch niet helemaal aangekleed voor je gevoel. Daarom dat we bij Expresso ervoor zorgen dat we weer allemaal jasjes voor je hebben om je look compleet te maken. Zoals je weet staan we bij Expresso voor complete looks, dus een jasje vinden voor bij je broek of voor bij je rok is hier zeker altijd mogelijk.

Dames jasjes voor de herfst
Wat zijn nou de goede modellen voor vrouwen voor deze herfst? Dat is voor iedereen anders want het ligt er maar aan waar je het voor gebruikt. Ze zijn er in allerlei modellen: met meerdere knopen, een rits, in een blazer model of net stoere jasjes, bij Expresso vind je ze voor elke gelegenheid deze herfst. Ga je voor een denim of spijker jack, voor formeel of informeel? Kijk goed rond in de online shop of kom naar de Stores en we helpen je gelijk om ook een goede broek erbij te vinden of iets voor eronder.

Hippe vrouwen jasjes en blazers
Wat hebben we voor Expresso jasjes in de aanbieding? Je vindt onder andere blazers van Expresso in diverse stijlen: lang en kort, zwart of met print, blazers die bij een pak horen of net op een jeans aan kan en ook die je op een pantalon aan kan. Blazers voor boven een rok, blazers waar je alle kanten mee op kan, maar ook specifieke blazers die het beste passen bij de look die ervoor bedacht is, zoals de bestsellers met opvallende prints. Probeer het uit deze herfst: ga voor een suit of maak zelf een interessante stijlvolle look of combinatie. We zijn benieuwd naar jouw nieuwe setje!