Jeans

De beste jeans voor de herfst

Zoek jij nog eens jeans voor de herfst, dan kijk niet verder. We hebben jeans in alle soorten en maten, bijna dan, we hebben in ieder geval jeans in maat 34 tot en met 46. Dus welk maatje jeans je ook hebt, het assortiment is breed. Naast de juiste maat is natuurlijk ook belangrijk hoe je jeans eruitziet! Kies dus voor en model dat bij je past en er ook goed uitziet.

Denim, denim, denim

Koop jij een jeans volgens de laatste jeanstrends van herfst 2018? Dan moet je gaan voor een effen jeans met smalle pijpen, maar dit seizoen zijn ook weer de jeans met wijde pijpen populair, voor iedereen wat wils dus qua jeans dit najaar. Bewerkte jeans of bleached jeans zijn ook dit jaar weer on trend, net als jeans met een leuk detail. Absolute must-have is de jeans met pareltjes op de omslag. Deze moet je natuurlijk hebben als jeans liefhebber. Naast een donkerblauwe denim, een lichtblauwe denim zijn deze herfst ook donkerkleurige denims populair. Stijltip: sla de pijpen om, voor een speels effect. Een andere leuke manier om een denim te dragen met een leuk riempje en je blouse in de denim. Een extra tip is om een jeans te kiezen met een printje, daar kun je ook je effen truitje op doen of natuurlijk een top met een printje voor een all-over print look. Ga dus de herfst in een stijlvolle jeans of maak er een stoere look van!

Love for denim en jeans die lekker zitten

Wat fijn is aan de jeans voor herfst 2018 van Expresso, is de uitstekende pasvorm. Want, zeg nou zelf, iedereen wil toch voornamelijk een jeans die lekker zit! Kijk dus even bij het materiaal van de jeans of er stretch in zit, want een jeans in stretchmateriaal is natuurlijk extra lekker als je sportieve activiteiten onderneemt, maar zeker ook als je op kantoor zit! Ben je op zoek naar een andere broek, ook die vind je bij Expresso!