Jeans

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Jeans voor vrouwen

Let’s denim! Want met een goede jeans kun je de hele lente ertegenaan. We hebben deze lente extra veel denim styles, omdat we merken dat elke vrouw een goed zittende denim nodig heeft. Dit brengt met zich mee, dat we voor de afwisseling verschillende blauwtinten hebben in de jeans, van lichte jeans tot donkerblauwe jeans.

Denim trend: shop jouw denim set

Misschien had je het al gelezen in het Expresso magazine, maar het hele seizoen door brengen we verschillende looks met denim in de basis. Maar het houdt bij denim niet op bij jeans, we hebben ook denim jurken en zelfs een denim jumpsuit! Maar hier gaat het over de jeans. Wat zijn musthave modellen voor lente 2019 in damesjeans, je vindt het hier op deze jeans van Expresso pagina.

Jeans voor de lente

Wat is nou de ideale jeans voor de lente? Vraag je je af welke jeans bij jou past, komt dan naar de Stores om te passen en advies te krijgen als je wilt. Maar er zijn sowieso wel een aantal tips: een goede 5-pocket jeans, een jeans met studs, een jeans met een mooie print langs de zijkant of een jeans met all-over print zijn de lengte namelijk onmisbaar!

Spijkerbroeken: altijd een goed idee

Wanneer draag je die jeans nou? Dat mag je helemaalf zelf weten. Van een spijkerbroek op kantoor tot een jeans om te ravotten met de kinderen, je kan er maar beter altijd modieus uit zien met een damesjeans voor de lente die alles in huis heeft, van stretchmateriaal tot een goede fit en een trendy look. Eyecathers zijn de jeans met omgeslagen pijpen, de jeans met meerdere kleurvlakken en de witte jeans of lichtgrijze jeans. Een jeans is ook leuk met een blazertje erop, kijk dus snel bij alle looks wat bij je past deze lente.