Jurken

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Damesjurken voor herfst 2018

Expresso staat bekend om de volgende soorten jurken: jurken met printjes, jurken met een comfortabele pasvorm, feestelijke jurken, jurken voor naar werk en casual jurken voor naar de stad of een dagje uit. Doordat veel jurken zijn uitgevoerd in een comfortabel materiaal, zul je je Expresso jurk waarschijnlijk veel vaker dragen dan je van te voren denkt!

Welke jurk draag jij dit najaar?

Denk goed na over het type jurk dat jou staat. Misschien wil je dat je benen langer lijken, misschien wil je een bepaald lichaamsdeel benadrukken, zoals bijvoorbeeld je hals of je heupen. Want een jurk kan zoveel voor je doen! We hebben jurken met verschillende halslijnen, maar voor de herfst is het natuurlijk fijn als de de hals van de jurk mooi aansluit. We variëren in stofjes, zo zul je hier jurkjes vinden in een dikkere stof, maar ook jurkjes in een lichtere stof.

Zien we jou snel in een Expresso jurk?

Als je vandaag bestelt, gaan we gelijk aan de slag met je bestelling en kun je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe jurk. Op Facebook en Instagram vind je altijd ook updates over nieuwe jurken en als je de nieuwsbrief ontvangt weet je het als eerste. Start de herfst goed met kleurrijke jurken en jurken in warme kleuren en ga erna verder met de jurkjes in Parijse stijlen en tot slot de jurken geïnspireerd op Engelse verhalen en stijlen.