New Arrivals

3 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. Roze Filter verwijderen
1 Filteren | Alles wissen

3 artikel(en)

per pagina

New Arrivals

Nieuwe kleren voor de zomer
Ze zijn er weer! De nieuwe kleren voor de zomer van Expresso. De lente items kunnen nog wel worden doorgedragen, maar geef toe, zodra het lekkerder weer wordt, wil je kleding voor goed weer hebben. En, zelfs als dit nog niet zo is, dan is het heerlijk toch alvast wat nieuwe zomerkleren te shoppen, want je kan maar beter meteen goed voorbereid zijn op de zomer met je nieuwe zomer garderobe! Deze hangt tegenwoordig al vroeg in de winkels, zodat je niet bang hoeft te zijn de zomer in te gaan zonder de perfecte zomerkleding voor vrouwen voor elke gelegenheid.

Wat draag je deze zomer?
Hoe bouw je je zomergarderobe op? Maak een keuze uit de trends en stijlen die bij je passen! We zetten alles wat je moet weten voor je op een rijtje. Om te beginnen zijn er deze zomer weer veel zomerse jurken. Stijlen die populair zijn, zijn tunieken, wikkeljurken en ook mooie jurken voor feestjes. Want in de zomer ga je natuurlijk lekker vaak naar een feestje buiten of zoek je kleren voor buiten als het lekker weer is. Natuurlijk ga je tijdens je zomervakantie vast ook op vakantie: dan heb je luchtige kleren nodig. Vakantiekleren verkopen we natuurlijk ook, maar het grootste gedeelte van de zomer heb je zomerkleren nodig voor naar werk. Kijk dus snel bij het aanbod blazers, pantalons en broeken voor linnen broeken, fijne pakken, rokken voor naar werk, korte rokken voor de zomer en vooral ook veel blouses en tuniekjes in alle lengtes.

De top items en bestsellers voor de zomer
Wat worden de beste items voor de zomer? Kunnen we dat al zeggen? Nou we zijn er zeker van dat jij als je deze items aanschaft voor de zomer de zomerse looks maakt die bij iedereen in de smaak zullen vallen: lange blazers over een jurkje, lange blazers over een shortje, vesten, variatie in lengte met een vestje over een lange jurk of een blazer met een kort broekje, linnen items, de trendkleur citrus en mooie items met bloemen, want dat is wel zo zomers en vrouwelijk! Bij Expresso vind je dus weer voor elke maat en elke stijl de perfecte zomer outfit.